termovka za kavo termovka za prigrizke blog

Od kave do prigrizkov: termovke pocenijo družinske izlete

Termovke so v zadnjih letih postale vse bolj priljubljene in z dobrim razlogom. Niso le priročne za ohranjanje vročih ali hladnih pijač in hrane, ampak so tudi okolju prijazne in stroškovno učinkovite. Tukaj je nekaj prednosti uporabe jekleničk ali termovk v vsakdanjem življenju.

S termovkami do zerowaste ali manj smeti

Ena od glavnih prednosti uporabe termovke je, da pomaga zmanjšati količino odpadkov. S termovko lahko svoje pijače in prigrizke prinesete od doma, namesto da kupujete plastenke za enkratno uporabo. Idealno za družine, ki se zavedajo svojega vpliva na okolje in želijo zmanjšati svoj ogljični odtis.

Uporaba jekleničk pomeni tudi, da se lahko izognete nakupu lončkov ali posod za enkratno uporabo, ko ste zunaj. Številne kavarne v tujini že zdaj ponujajo popuste za stranke, ki prinesejo svoje llončke. Navijamo, da jih bo kmalu tudi pri nas vse več. Starbucks ima celo program, kjer ponovno uporabo lončkov nagrajuje s točkami.

Aktivnosti na prostem

Če ste družina, ki rada uživa v naravi, je termo steklenica obvezna v nahrbtniku. Ne glede na to, ali se odpravljate na piknik, kampiranje ali pohod, termo steklenica lahko vaše pijače in hrano več ur ohranja na popolni temperaturi. To pomeni, da lahko uživate v vroči skodelici kave ali juhe na hladen dan ali pa ohranite vodo in prigrizke hladne poleti. Kjerkoli.

Greste na daljšo vožnjo, otroci že spijo zadaj, šofer pa tudi sanja o kavi? Rešitev je termovka za kavo pa seveda vseeno dovolj postankov za šoferja.

Termo steklenice v ponudbi Tidy Owl so zasnovane tako, da so lahke in enostavne za prenašanje, zaradi česar so popolne za dejavnosti na prostem. Včasih pa nas počakajo v avtu, da se z dejavnosti vrnemo. Ni boljšega kot topel čaj po par kilometrih teka na smučeh.

Mamica, dojenček, malček in termovka na izletu

Da za prekuhano vodo za v stekleničko ne boste odvisne od prijaznosti natakaric in lokalov ob poti v park, si še toplo nalijte v termovko. To je tudi enostavna rešitev za nočne flaške, ko si veliko preveč zaspana, da bi prevrevala in hladila vodo.

Za mamice in malčke je široka termovka glavna zvezda uvajanja hrane. Naj kašica ostane na pravi temperaturi tudi ko sta zunaj po opravkih ali na igralnem zmenku. Visoka termovka, napolnjena z otrokovo najljubšo pijačo in še koščki svežega sadja v široki termovki –  enostavno in poceni poskrbite, da bo vaš otrok dobil zdrav in hranljiv prigrizek, ne glede na lokacijo in vremenske razmere.

termovka igrala prigrizki

Več izletov, manj stroškov

Končno je lahko uporaba termovke stroškovno učinkovit način za uživanje v vaših najljubših dejavnostih brez stresa zaradi zviševanj cen po lokalih in trgovinah. Nakup termovke je enkratna naložba, ki vam dolgoročno prihrani denar. Namesto da kupujete drage pijače ali prigrizke, ko ste zunaj, si lahko prinesete svoje od doma.

Termovke so zasnovane tako, da so trpežne in dolgotrajne, kar pomeni, da vam jih ne bo treba pogosto menjati. To vam lahko dolgoročno prihrani denar, še posebej, če ste nekdo, ki uživa v dejavnostih na prostem ali preživite veliko časa na poti. Ali pa radi uživate v dobri domači kavi med delom v pisarni ali na sprehodu. Ena termovka v previjalni torbi na vozičku za malčka, zraven pa temovka za kavo za mami. Pri skrbi za najmlajše prevečkrat nase kar pozabimo.

Skratka, termovke so odličen dodatek k življenjskemu slogu vsake družine. So okolju prijazne, popolne za aktivnosti na prostem, bistvene za mamice in malčke ter vam pomagajo znižati stroške izletov. Lahko uporabljate ožjo termovko za pijačo ali širši model za toplo kavo, juho ali majhne prigrizke, kot so borovnice. Termovka je vsestranski pripomoček, brez katerega kmalu ne boš hotela več od doma.

Poglej še druge izdelke za izlet z manj odpadki.

 

Posted in blog and tagged , , , , .

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja