ogranizirana šolska torba

Organizirana torba za novo šolsko leto

Novo šolsko leto je že skoraj tu. Letos v šolski torbi ne bo takega kaosa kot lani, prav?

Prvčki šolsko leto začnejo z čisto novimi torbicami, živih barv, z odsevniki in dodatnimi žepki za termovke z vodo. Vse barvice so v puščici, zvezki pa lično zaviti. Kmalu pa v njih zavlada kaos. Pri večjih šolarjih kaos vlada v njih že od lani. Saj ste jih uspeli dobro očistiti za novo šolsko leto, kajne?

 

Šolska torba za prvčka

Če bi bilo po njihovo, bi najmlaši vzeli s seboj v šolo le barvice in veliko igrač. Žal to ne bo šlo. Če si bodo v šolo prinesli par kartic z Minjoni za zamenjavo s sošolci, pa verjetno ne bo težav. Jih bo spravil v mini mapico ali pa v XS vrečko iz PULa? Torbe za prvčke imajo trd hrbet in vsaj spredaj dodaten trd žepek, tako da tam ne bodo zmečkane. Oprema za telovadbo potrebuje svojo vrečko. Se te, ki ste jo kupili skupaj s torbo ne sme prati? Bambolik vrečke S iz PULa so pralne in na voljo v veliko luštnih vzorčkih. 

Organizacija v torbi najstnice

V torbi najstnice se najde že marsikaj poleg barvic in zvezkov. Tudi kakšno ličilo in robčki. Pa seveda vložki, tamponi ali pralni vložki. Da bo imela vsaka stvar svoje mesto poskrbimo s pomočjo malih vrečkic in torbic. Torbice za ličila so lepe in praktične, niso pa vedno pralne. Za čiste pralne in navadne vložke bo super Racman torbica za vložke, ki se odpira in zapira kot mini knjigica. Za tampone ali rabljene vložke preveri Kiss vrečke piramida. Iščeš ploščato vrečko z enim prostorčkom, da se ne bodo vse drobnarije zbirale na dnu torbe? Bamboolik dela zelo lepe. 

Organizirana torba mamice

Se tudi ti težko  znajdeš v svoji torbici? 

Vsi pomembni datumi so v tvojem rokovniku, mobitelu in v tvojem bullet planerju, ki ga pridno rišeš in pišeš v Phoebe neskončne zvezke. 

Ličila so pospravljena v toaletni torbici, ko pa se katero strese, si želiš da bi imela pralno. Tako, kot jih šivajo pri Bamboolik. S seboj nosiš še obliže in robčke za žihnega predšolskega mulčka. Vložke, tampone ali menstrualno skodelico zase. Kakšne razkužilne robčke, maske za k zdravniku, pisala, ključe. Vse to si lahko pospraviš po malih XS pralnih vrečkah Bamboolik in po piramidastih vrečkah od Kiss. Za pralne vložke potrebuješ dva ločena predala za čisto in umazano. Torbica za pralne vložke Racman se še zapre s pritiskačem. 

urejena torbica

Vsaka torba ali torbica potrebuje redno pospravljanje

V šolski torbi se rad skrije kak še nepojeden jogurt in zakladi, ki jih šolar je našel na poti domov. Tudi zato mora  vsak dan pregledati svojo torbo in pripraviti le tisto, kar potrebuje za naslednji dan. 

Pri mamici v torbici je vse od računov do listkov za nakupe v trgovine, potrdil za prevzem pošte, seznamov za trgovino pa običajno še kak majhen prigrizek za malčke in zadnjo.

Pomembne male papirčke pospravi v malo kuverto, ki jo zalepiš na zadnjo stran tvojega bullet planerja v neskončnem zvezku Phoebe. 

Seznam za trgovino? Poišči katero od brezplačnih aplikacij prav za ta namen. Out of milk je le ena od njih. 

Za red poskrbi z več malimi pralnimi vrečkami, ki jih vsake toliko časa operi. 

Naj bo novo šolsko leto za vse čimmanj stresno in čimbolj pospravljeno in organizirano. 


Te zanima še kaj o pralnih vložkih?

5 vprašanj o pralnih vložkih

Še 5 vprašanj o pralnih vložkih

Iščeš idealen rokovnik?

Tukaj  najdeš neskončne zvezke PHOEBE natur brez plastike, idealne za točkovno planiranje in dodatne liste.

Posted in blog and tagged , .