blog objava o menstrualnih skodelicah na plaži

Poletna svoboda: sproščeno na plaži z menstrualno skodelico

Poletje je tukaj, kar pomeni sonce, morje in plaže.

Ampak kaj, če se datum dopusta pokrije z pričakovano menstruacijo? Ne skrbi! Danes ti bom predstavila neverjetno priročno in svobodno alternativo tradicionalnim higienskim izdelkom – menstrualno skodelico. Z njo lahko plavaš in uživaš na plaži brez skrbi.

Torej, odpri se novim možnostim in preizkusi menstrualno skodelico!

5 razlogov zakaj so menstrualne skodelice top poletna izbira

  1. Pri Lalicup lahko izbiraš med kar štirimi velikostmi.

    Brezskrbno plavanje: Ena izmed najboljših prednosti uporabe menstrualne skodelice poleti je, da z njo lahko plavaš tudi med menstruacijo. Ne glede na to, ali si se odločila za skok v bazen ali morsko avanturo, menstrualna skodelica ti omogoča svobodo gibanja brez skrbi zaradi uhajanja ali neprijetnosti. S svojim tesnim prileganjem in visoko stopnjo zaščite te bo varovala tudi med aktivnostmi v vodi. Veš da Lalicup deluje tudi kot vodni tampon in prepreči vdor vode. S tem ti nudi dodatno zaščito.

  2. Nudistična plaža brez vrvic. Si kdaj razmišljala o obisku nudistične plaže? Sliši se osvobajajoče, kajne? No, ena izmed super prednosti menstrualne skodelice je, da nima vrvic, kot jih imajo tamponi. To pomeni, da jo lahko brez težav uporabljaš tudi na nudističnih plažah. Uživaj v sončenju brez nepotrebnega nelagodja ali skrbi. Ne poznaš nobene nudistične plaže? Tukaj so izbrali 12 najboljših v Evropi.

3. Ekološka izbira: Poleg tega, da ti menstrualna skodelica omogoča poletno zabavo brez skrbi, je tudi izjemno ekološka izbira. Razmisli o tem – ena menstrualna skodelica lahko nadomesti na stotine tamponov ali vložkov, ki končajo na odlagališčih ali v straniščnih školjkah. Ne, to se res ne dela. Ampak, na veliko WC jih smo že videle opozorilo, naj ne mečemo tamponov školjko, tako da očitno nekdo to počne. Z uporabo menstrualne skodelice zmanjšuješ svoj vpliv na okolje. To je majhen korak za tebe, a velik korak za planet.

4. Enostavna uporaba: Če še nisi uporabljala menstrualne skodelice, se morda sprašuješ, ali je njena uporaba zapletena. Brez strahu! Res je, da se moraš v začetku malo privaditi, vendar boš kmalu postala mojstrica. Menstrualna skodelica je enostavna za uporabo. Večina žensk menstrualne šalčke odstrani in izprazni 2- do 4-krat dnevno, kar je še posebej priročno na plaži. Veliko ur brez skrbi, potem pa skočiš na hladno pijačo in WC v lokalček ob plaži. Skodelico izprazniš, izpereš s toLAlicu_pexel_menstrualna_skodelica_plaza_seaplo vodo in ponovno uporabiš. Enostavno kot morski vetrič! Če skodelice ne bi rada spirala nad lijakom (včasih so res na čudnih lokacijah), zlij vsebino menstrualne skodelice v WC in speri šalčko z vodo iz stekleničke v tvoji torbi. Na plažo si itak vedno vzameš vodo v termovki, kaj ne? V domači kopalnici po dopustu pa jo operi še s Terra Gaia Clean&Clear in jo pospravi do naslednjič.

5. Udobnost in prihranek: Poleg vseh prednosti, ki smo jih že omenili, je menstrualna skodelica izjemno udobna. Njena mehka in prilagodljiva oblika se prilega tvojemu telesu, kar omogoča prijetno nošenje brez nelagodja. Poleg tega boš na dolgi rok tudi prihranila denar, saj menstrualna skodelica traja lahko več let. To pomeni manj stroškov in več denarja za poletne dogodivščine!

Zakaj izbrati menstrualno skodelico?

Menstrualna skodelica je popolna izbira za poletno sprostitev in svobodo na plaži. Z njo lahko uživaš v brezskrbnem plavanju, obiskuješ nudistične plaže in obenem prispevaš k ohranjanju našega planeta. Zakaj se ne bi pridružila milijonom žensk, ki že uživajo v prednostih menstrualne skodelice? Poletje je čas za svobodo, zabavo in osvobajanje od tradicionalnih higienskih izdelkov. Poišči svojo popolno menstrualno skodelico, in uživaj v poletju brez skrbi!

Posted in blog and tagged , , , , , .

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja