termovke

Termovke na morju in v gorah

Zakaj termovke vedno in povsod?

Zakaj imamo radi termovke in zakaj prav te od Ecoffee Cup? Ker so zelo uporabne vse leto in ostanejo cele, tudi če on ko pridejo v roke majhnim otročkom.

1. Ne kupujemo vode v plastičnih stekleničkah. Raje si jo nalijemo doma in vzamemo s seboj. V Sloveniji imamo skoraj povsod pitno vodo, marsikje pa tudi javne pitnike, kjer jo lahko ponovno napolnimo.  Za Ljubljano je tukaj aktualen seznam pitnikov.Ti delujejo od aprila do oktobra, ko še ne zmrzuje. S tem kar precej prihranimo in predvsem, ne mečemo stran vedno novih praznih plastenk.

Tivoli pitnik plenicka

Napajanje na napajalniku/pitniku v Tivoliju.

2. Jekleničke so precej bolj odporne na nerodne odrasle in navdušene malčke, ki bi vse sami. Stekleničke vsaj pri nas doma ne trajajo prav dolgo, ne glede na to kako lepe so.

nizka roza termovka plaza borovnice

Mini malica na plaži. Ravno prav hladna v nizki termovki Coffee Cup.

3. Naše najljubše termovke  nimajo slamic ali kakršnih koli nastavkov za pitje, ki bi jih bilo težko čistiti in bi v njih začelo počasi rasti kaj nezaželenega. Ecoffee Cup termovka je termovka in pokrov. Enostavno.

termovka crna Tidy Owl

Manj kot ima termovka delčkov, manj jih bomo poškodovali ali izgubili. Pa še enostavneje se očisti.

4. Ecoffee Cup termovke niso prevelike. V eno termovko lahko nalijemo do pol litra tekočine. Na daljši izlet rajši vzamemo dve manjši, kot eno res veliko. Nekdo jo mora vedno nositi in polliterska gre veliko lažje v torbico.

nizka termovka pink roza

Pol litra borovnic v termovki Coffee Cup je ravno dovolj za dopoldne na plaži.

5. Na voljo sta dva modela. Nižji, s širšim vratom, v katerega lahko nalijemo juho, damo porcijo rižote ali koščke narezanega sadja. Ali pa si mami vanjo nalije res veliko kavo, doda sladoled in led in jo v miru srka med tipkanjem dolge blog objave. Višja je bolj klasična termovka. Vanjo daš vodo, limonado, čaj; odvisno pač od zunanjih temperatur in želja. V hribe običajno tudi poleti nesemo čaj, samo hladen. Ne vem zakaj. Verjetno iz navade.

modra termovka visoka

Choose to reuse piše na papirnatem rokavčki na jeklenički Coffee Cup. Izberi ponovno uporabo.

6. Hrana ali pijača v Ecoffee Cup termovkah ostane ravno pravšnje temperature. Hladna pijača za na plažo ali vroč čaj pozimi, ko počivaš med sankanjem. Širša termovka je lahko tudi termovka za kavo, če ste ljubitelj malo večjih količin te pijače. Kava bo ostala  topla. Tega pa navadne plastenke in pločevinke za pijačo  ne znajo.

Kje najdeš termovke Coffee Cup?

Tukaj so.

Posted in blog and tagged , , , , , .

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja