novo leto 2020 ekologija nacrti

V novem letu 2020 bomo

Kaj boste v 2020 delali drugače in bolje? Mi skoraj gotovo ne bomo začeli redno hoditi na fitnes, gremo pa danes spet drsat.

Kako naprej?

Lahko bi vam obljubili, da bomo del dobička od prodaje vsakega izdelka podarili za sajenje dreves ali čiščenje oceanov. Pa ne bomo.

Naše cene so zelo prijazne uporabnikom, tako da je to matematično skoraj nemogoče. Raje kot da bi povišali cene vam prepustimo izbiro, kam z vašimi odvečnimi centki.

Še naprej pa bomo izbirali partnerje, ki se nam zdijo prijazna izbira.

Tako ponujamo izdelke od Humble co, ki s projektom Humble smiles izobražuje in masikje omogoča skrb za zobno higieno v najrevnejših deželah sveta.

Sodelujemo tudi z BamandBoo. Podjetje se trudi z zmanjšanjem svojega ogljičnega odtisa in zato vsakodnevno sadi drevesa v svojem lokalnem okolju, na Portugalskem.

Na poličkah se najde tudi izdelke lokalnih proizvajalcev kot je socialno podjetje Kiss.

Okolju prijazni

Nekaj dobrega za okolje storite pravzaprav z nakupom in predvsem z redno uporabo večine ponudbe Tidy Owl.

Vsaka uporaba pralne pleničke zmanjša število odpadnih pleničk za enkratno uporabo na smetišču za eno. Pralni vložki vam bodo služili več let. Trdi šampon nadomesti kar dve plastenki šampona.

Načrti?

V ponudbo bomo kmalu dodali še lončke za kavo za na pot. Take, ki jih boste imeli za res dolgo časa. Pa še lepi bodo. Seveda tudi dovolj majhni, da bodo šli v klasičen kavomat.

Še naprej bomo iskali izdelke, ki so boljša izbira.

Srečno 2020

Drugo leto nasvidenje.

novo leto 2020

Posted in blog and tagged , , , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published.