zajtrk posoda iz kokosa

Zdrav zajtrk v posodici iz kokosa

Začetek dneva z zdravim zajtrkom je pomemben, zlasti za otroke in mladostnike. Pa tudi zate. Zagotovi ti potrebno energijo za začetek dneva in ti pomaga ohranjati zdrav način življenja. Ni boljšega načina za začetek dneva kot z okusnim in hranljivim zajtrkom, postreženim v čudoviti, okolju prijazni kokosovi skledi BawBaw!

Sklede iz kokosa so etično izdelane na Baliju

Skledice iz kokosa BawBaw so narejene iz pravih kokosovih lupin, ki so jih etično pridobili in ročno izdelali lokalni obrtniki na Baliju, v Indoneziji. Če ne bi postali skledice, bi jih sežgali. Tako pa so postale surovina za lepe izdelke, obrtniki pa so zanje prejeli fer plačilo.

bambaw skledica kokos coconut bowl

Vsaka skleda je edinstvena, s svojo lastno obliko, velikostjo in teksturo, zaradi česar je edinstven dodatek tvoji mizi za zajtrk.

Zakaj potrebuješ zajtrk?

Uživanje zdravega zajtrka zjutraj lahko pomaga pri uravnavanju telesne teže z uravnavanjem presnove in preprečevanjem prenajedanja pozneje čez dan. Poleg tega je bil zajtrk povezan s številnimi koristmi za zdravje, vključno z zmanjšanjem tveganja za srčne bolezni in druge povezane zdravstvene težave.

Kako lahko uporaba kokosove sklede BawBaw izboljša tvojo izkušnjo zajtrka? Te sklede so popolne za postrežbo smutijev, ovsenih kosmičev, jogurta in sadnih solat. Odlične so tudi za serviranje tople hrane, kot so juhe in enolončnice. Naravna tekstura kokosove lupine doda edinstven pridih vaši zajtrkovalni mizi in naredi tvoj obrok bolj poseben in prijeten.

Upamo, da te spodbudi, da k zajtrku dodaš kak kos sadja več kot si ga prej.

Ko ni več uporabna, gre v bioodpadke ali kompost

Poleg tega je uporaba kkosove sklede BawBaw okolju prijazna izbira, ki se ujema s tvojim življenjskim slogom in trudom proizvajati manj odpadkov. Te sklede so narejene iz obnovljivih virov in so biološko razgradljive, kar pomeni, da ne bodo škodile okolju, če jih pravilno odvržeš. Z uporabo sklede iz kokosa BawBaw zmanjšaš svoj ogljični odtis in prispevaš k bolj trajnostni prihodnosti.

Kako pa opereš kokosovo skledo?

Sklede iz kokosa BawBaw so okolju prijazne, pa tudi vsestranske in enostavne za čiščenje. Primerne so za pomivanje v pomivalnem stroju, vendar bolj priporočamo ročno pranje s toplo milnico, da ohraniš njihovo kakovost in podaljšaš življenjsko dobo. Te sklede so tudi naravno antibakterijske in protiglivične, zato ti ni treba skrbeti, da bi se na njih razvile škodljive bakterije ali plesen.

Nazadnje, uporaba kokosove sklede BawBaw je odličen način za podporo lokalnim obrtnikom na Baliju. Te sklede so ročno izdelali izurjeni obrtniki, ki so za svoje delo pošteno plačani. Z nakupom sklede za kokos BawBaw podpirate skupnost rokodelcev in prispevate k njihovemu preživetju.

Skratka, začetek dneva z zdravim zajtrkom, postreženim v čudoviti kokosovi skledi BawBaw, je odličen način za spodbujanje zdravega in trajnostnega načina življenja. Te skledice so okolju prijazne, vsestranske, enostavne za čiščenje in podpirajo lokalne obrtnike. Zakaj jih torej ne bi poskusila? Lahko dobiš tudi dve v paketu s priborom iz kokosovega lesa!

Posted in blog and tagged , , .

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja